ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

Με έδρα τον Βόλο,και με στόχο τη συνέχεια μιας μακρόχρονης παράδοσης στο χώρο του σιδήρου και του χάλυβα, ασχολούμαστε με το εμπόριο σιδήρου και αναλυτικότερα, εμπορευόμαστε στραντζαριστά, σωλήνες, κοιλοδοκούς, δοκάρια, πι, λαμαρίνες, καθώς και μορφοσίδερα, ( λάμες, γωνίες, στρογγυλά, τετράγωνα) κ.ά. 

ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Επιπροσθέτως, ασχολούμαστε με την εμπορία προφίλ και συστημάτων αλουμινίου ΕXALCO θα βρείτε όλες τις σειρές προφίλ αλουμινίου της εταιρείας , ενώ επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε ρολά αλουμινίου παντός τύπου, σήτες, πάνελ και εξαρτήματα αλουμινίου, όλα τους αυθεντικά προϊόντα .

sidera-gia-oikodomi-kai-alouminia-gycosanides-tsimentosanides-volos

ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ

EXALCO, KNAUF

Εκπρόσωπος της εταιρείας EXALCO και KNAUF, από της δυναμικότερες εταιρείες στο χωρο της δόμισης, μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα της.
Με αντικείμενο εργασιών το λιανικό και χονδρικό εμπόριο χαλυβουργικών προϊόντων, δομικών υλικών,αλουμίνιο, υλικά στέγασης και δόμησης, είδη περίφραξης, είδη κιγκαλερίας κ.α.

Στο χώρο μας πραγματοποιούνται κατασκευές ρολών και σιτών παραθύρων, μπαλκονόπορτων απο άρτιο τεχνολογικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας.

Με άρτια τεχνογνωσία και ακολουθώντας τους ρυθμούς εξέλιξης της τεχνολογίας, η εταιρεία αποτελεί μια σύγχρονη μονάδα προϊόντων σιδήρου, που μπορεί να παράσχει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, καλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών της.
Με την πολύχρονη εμπειρία, την τεχνογνωσία, την άμεση εξυπηρέτηση και συνέπεια, στόχο μας η ανάπτυξη μακροχρόνιων δυνατών δεσμών με τους συνεργάτες μας καθώς και την περαιτέρω εδραίωση στο χώρο.

tsimentosanides-gypsosanides volos
website stefanis metal center volos

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για οτιδήποτε έχει σχέση με τον κατασκευαστικό τομέα σιδήρου, αλουμινίου και δομικών υλικών. Πάρτε την προσφορά μας και να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μείνετε ικανοποιημένοι.

Προτεραιότητά μας είναι πάντα οι πελάτες μας και επενδύουμε στη σχέση εμπιστοσύνης μαζί τους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ